5 guys I used to fancy

Jeg er blevet tagged af Deborah5 guys I used to¬†fancy ūüôā

Jamen alts√• hvor skal jeg begynde og hvor skal jeg slutte…

Jeg var √•benbart tidligt ude. Mit f√łrste film/tv crush g√•r helt tilbage til¬†der var noget, der hed Smuglerne. En dansk tv serie sendt f√łrste gang i 1970 – p√• det tidspunkt var jeg 8 √•r. Fyren hed J√łrgen Kiil og ses her til h√łjre i billedet.

Den n√¶ste jeg husker er Tony Curtis fra tv serien, De uheldige helte. Jeg diskuterede¬†ind√¶dt med min veninde Majbritt, som synes langt bedre om Roger More,¬†der i mine √łjne¬†var r** kedelig¬†– tilsyneladende er det “bad boy” typen der appllerer til mig.

Er der overhovedet nogen kvinder omkring min alder, som ikke har været en lille bitte smule forelsket i Patrick Swayze? Jeg tror det ikke og han er da også sikker mand på min liste.

Nu skal det jo ikke kun v√¶re udenlandske m√¶nd for det h√¶nder faktisk ogs√• at en dansk mand kan f√• t√¶nderne til at l√łbe i vand. Jeg ved ikke hvad det er med ham Mads Mikkelsen. K√łn er han jo ikke – i hvert fald ikke s√•dan i g√¶ngs forstand –¬†men han har alts√• bare et eller andet, som g√łr at han ikke er til at komme uden om.

Den sidste der kan g√łr mig bl√łd i kn√¶ene er Paul Walker. Han er med i de fuldst√¶ndig¬†intetsigende¬†film “fast and furious”… men set er de… udelukkende for at kunne sv√¶lge i de der helt vidunderlige bl√• √łjne.

¬†Kommenter gerne med din 5 guys I used to¬†fancy¬†liste ūüôā

5 Comments

 • Deborah

  Jeg kunne da ogs√• have lavet en liste MEGET l√¶nger som n√¶vnt, men USED er alts√• datid og derfor nogen man ENGANG synes, men ikke l√¶ngere ūüôā Men nutidslisten – fy for den, at skulle begr√¶nse sig!

 • Line

  mmmmm – gode valg! Jeg vil gerne tilf√łje Michael Nyquist (som spiller Mikael Blomkvist i Milleniumfilmene) samt Jason Isaacs… mmmm

 • Mette

  Katrine – ja, jeg kunne ogs√• sagtens ha’ fundet langt flere ūüôā

  Hov Deborah, det var en detalje jeg lige havde overset… men de tre f√łrste kommer da ind under den kategori ūüôā de to sidste er sandelig stadig v√¶rd at…

 • Deborah

  Jamen Mette “USED TO” er jo nogen, du engang syntes om, men ikke l√¶ngere! S√•dan opfatter jeg det, men….? Hvis det skulle v√¶re nogen nutidlige s√• min liste ganske anderledes ud og v√¶re rigtig meget l√¶ngere ūüôā I√łvrigt kan vi godt blive enige om Tony Curtis (jeg kunne nu ogs√• godt lide Roger) og ham Paul Walker – puha!!! Tak for du gad v√¶re med!

 • Katrine

  Jamen alts√•… KUN 5 m√¶nd???

  1: Brad Pitt… Den eneste mand, der er t√¶t p√• at v√¶re smuk, samtidig med han er yderst maskulin…

  2: Orlando Bloom.. Er simpelthen for fræk som elvermand i Ringenes Herre

  3: Tom Cruise… P√• motorcykel if√łrt l√¶derjakke og bar overkrop i Top Gun

  4: George Clooney….

  5: Sean Connery. En RIGTIG mand!!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *