5 guys I used to fancy

Jeg er blevet tagged af Deborah5 guys I used to fancy 🙂

Jamen altså hvor skal jeg begynde og hvor skal jeg slutte…

Jeg var åbenbart tidligt ude. Mit første film/tv crush går helt tilbage til der var noget, der hed Smuglerne. En dansk tv serie sendt første gang i 1970 – på det tidspunkt var jeg 8 år. Fyren hed Jørgen Kiil og ses her til højre i billedet.

Den næste jeg husker er Tony Curtis fra tv serien, De uheldige helte. Jeg diskuterede indædt med min veninde Majbritt, som synes langt bedre om Roger More, der i mine øjne var r** kedelig – tilsyneladende er det “bad boy” typen der appllerer til mig.

Er der overhovedet nogen kvinder omkring min alder, som ikke har været en lille bitte smule forelsket i Patrick Swayze? Jeg tror det ikke og han er da også sikker mand på min liste.

Nu skal det jo ikke kun være udenlandske mænd for det hænder faktisk også at en dansk mand kan få tænderne til at løbe i vand. Jeg ved ikke hvad det er med ham Mads Mikkelsen. Køn er han jo ikke – i hvert fald ikke sådan i gængs forstand – men han har altså bare et eller andet, som gør at han ikke er til at komme uden om.

Den sidste der kan gør mig blød i knæene er Paul Walker. Han er med i de fuldstændig intetsigende film “fast and furious”… men set er de… udelukkende for at kunne svælge i de der helt vidunderlige blå øjne.

 Kommenter gerne med din 5 guys I used to fancy liste 🙂

5 Comments

 • Deborah

  Jeg kunne da også have lavet en liste MEGET længer som nævnt, men USED er altså datid og derfor nogen man ENGANG synes, men ikke længere 🙂 Men nutidslisten – fy for den, at skulle begrænse sig!

 • Line

  mmmmm – gode valg! Jeg vil gerne tilføje Michael Nyquist (som spiller Mikael Blomkvist i Milleniumfilmene) samt Jason Isaacs… mmmm

 • Mette

  Katrine – ja, jeg kunne også sagtens ha’ fundet langt flere 🙂

  Hov Deborah, det var en detalje jeg lige havde overset… men de tre første kommer da ind under den kategori 🙂 de to sidste er sandelig stadig værd at…

 • Deborah

  Jamen Mette “USED TO” er jo nogen, du engang syntes om, men ikke længere! Sådan opfatter jeg det, men….? Hvis det skulle være nogen nutidlige så min liste ganske anderledes ud og være rigtig meget længere 🙂 Iøvrigt kan vi godt blive enige om Tony Curtis (jeg kunne nu også godt lide Roger) og ham Paul Walker – puha!!! Tak for du gad være med!

 • Katrine

  Jamen altså… KUN 5 mænd???

  1: Brad Pitt… Den eneste mand, der er tæt på at være smuk, samtidig med han er yderst maskulin…

  2: Orlando Bloom.. Er simpelthen for fræk som elvermand i Ringenes Herre

  3: Tom Cruise… På motorcykel iført læderjakke og bar overkrop i Top Gun

  4: George Clooney….

  5: Sean Connery. En RIGTIG mand!!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *