Øjeblik

Morgenen er heldigvis mørk og det eneste lys jeg har tændt er nogle få stearinlys. Mit øje gør ondt og føles som om hele overfladen er blevet slebet med sandpapir no. 20 og sådan er det også at se ud ad. Lys øger bare ubehaget og der er kun lindring at finde kort efter jeg har smurt med salve eller når jeg holder det lukket. Ikke at der er noget særligt at se… det ligner mest af alt bare en øjenbetændelse… det føles bare ikke som en sådan.

Jeg ringer til min egen læge her til morgen. Som jeg nævnte i aftes, havde jeg sådan lidt en fornemmelse af, at skadestuelægen ikke var helt klar på, hvad han skulle – så jeg vil lige have bekræftet, at det nu også er den bedste/rigtige behandling jeg har gang i.

Update: et opkald til Lægehuset i Vodskov bekræftede, at det er en okay behandling der er sat i gang. Når hornhinden får sådan en skade er der stor risiko for infektion og denne salve virker forebyggende… skaden i hornhinden skal hele sig selv, men er der ikke bedring at spore i løbet af i dag og i morgen skal jeg komme derned.

Ca. sådan ser det ud indefra 😕

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *