I maskinrummet

Vi, poden og jeg, har haft tekniker på vores pc’er til aften.

Der er altid problemer med udveksling af filer via mail… enten bliver de snuppet af virusfiltret eller også er de bare alt for længe undervejs. Det udtrykte jeg min irritation over ved frokostbordet og min allersødeste it-ven siger så: jamen, du kan da bare dele en mappe, så kan I udveksle filer deri.

Det var så nemmere sagt end gjort og jeg måtte ha’ fat i ham til aften. Hjemme fra sofaen i Klarup kan han ved hjælp af programmet Teamviewer fjernstyre begge vores pc’er. Og ikke bare kan han gøre tingene for os – vi kan også se, hvad han gør og forhåbentlig lære af det. Eller noget.

Jamen for pokker, er det smart eller hvad? Nanna mente nu godt nok at uhyggeligt var ordet.

Tak dear 🙂

(Og lige her inden sengetid truede jeg hende med, at jeg fik ham til at slukke hendes pc, hvis hun ikke selv gjorde… det kan han så ikke nu, men det behøver hun ikke vide 😉 )

6 Comments

 • Susanne

  Hejsa Mette

  Har prøvet at sende en mail, men har åbentbart stadig ikke din rigtige mailadresse. Håber du ser dette i aften og lige sender en mail, da jeg har noget vigtig at fortælle. Jeg tjekker også i morgen tidelig. har også prøvet at sende en sms.
  Mange hilsner
  Susanne

 • Mette

  @Pernille – jeg synes også det er ret vildt. Et er at han kan overtage kontrollen på min pc når vi er på jobbet og befinder os i det samme netværk… men hjemme fra sofaen… nej det tror jeg slet ikke jeg vil forsøge at forstå.

  @Marianne – tak for linket. Det vil jeg lige kigge på 🙂

 • Marianne

  Hvis nu I skulle have brug for det når en af jer ikke sidder ved egen pc hvor den delte mappe er, så kan jeg varmt anbefale dropbox (https://www.dropbox.com/) – både til at dele filer, men også til at opbevare egne doks som man gerne vil have adgang til flere steder fra.

 • Pernille

  Det er ret vildt. Sidste gang min computer havde været nede, reformateret og geninstalleret, sad kærestens it-nørd-kammerat hjemme hos sig selv og styrede hele min opsætning, mens jeg sad og kiggede. Jeg håbede at lære noget… men bare det at forsøge at finde hovede og hale i alle de vinduer, der med høj fart blev lukket op og i, fik mig til at opgive det projekt :))

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *