There is something rotten in Aalborg

Hvordan kan man som bygherre gå i gang med et byggeri velvidende at det overskrider lokalplanens højdekrav… på en forventet efterbevilling???

Fornuften sejrede, siger Havnehusets bygherre, efter at Aalborg Kommune nu har givet grønt lys til byggeriet – selv om det er for højt.

Et flertal på fem mod to i udvalget for teknik og miljø i Aalborg Kommune gav torsdag dispensationer for Havnehusets overskridelser af lokalplanens højdekrav.
Dermed kan det omstridte byggeri nu formentlig færdiggøres, som det fremstår.

Hvor er vi henne, når en kommune, der har vedtaget en lokalplan med højre hånd, gi’r dispensation med venstre? Alene af principielle grunde burde bygherren ha’ haft nej og blevet bedt om hurtigst muligt, at få byggeriet gjort lovligt.

Henning G. og hans kumpaner i Aalborg byråd er en flok uduelige politikere, der har foretaget et hav af mærkelige og  fordækte dispositioner de sidste år. Det er vist på høje tid, vi får dem udskiftet! Og det er der jo snart en chance for!

Og så lige som en fodnote – hør lige samme Henning G. i en af hans valgvideoer – det er tæerkrummende i en grad, der kunne få mig til at emigrere til en anden kommune.

7 Comments

 • Alice M

  Der er også noget med et nano-hus i Århus som vi var naboer til. Der er huset dog sat på standby halvvejs. De bygger for meget i højden og lidt større grundplan end tilladelsen gav lov til – og så får de flere m2 end der er tilladt på grunden.

  Om det bliver godkendt i Århus aner jeg ikke.

 • Mette

  – og det er vist ikke første gang det er set i kommunalt regi… var det ikke noget med en Bilka i Horsens, som aldrig skulle ha’ været bygget.

  Og for os andre dødelige er det verdens tungeste system at komme gennem 🙁

 • Brian N.

  Det går ikke meget bedre i Vesthimmerlands kommune; her har vi ingen penge tilbage, så nu lukker man en masser hvor børn bliver taberne. Men jeg kan jo også se at det er meget vigtigere at holde møde på dyrt hotel i Hanstholm, end at børn har sikker sted at være! Føj, Vesthimmerland! Den 17. november skal jeg havde stemt nogle havenisser ud, skal jeg… 😉

 • Anita

  Tjaa, der er vist ikke andet at gøre, end at sætte krydset det rigtige(!?) sted og så håbe på, at de øvrige politiske medlemmer vælger en bedre borgmester. Jeg synes også vi trænger til at få skiftet nogle hoveder ud i vores eget byråd. De har været et dyrt bekendtskab for byen :-/

 • Mette

  Jeg får myrekryb så snart jeg hører den mand åbne munden. Jeg tror/håber ikke han er det… men han lyder saftsuseme ikke specielt intelligent!

  Og har har desværre været borgmester i Aalborg i mange år efterhånden 🙁

 • Anita

  Han ligner bestemt ikke én der brænder for sagen, men mere én der hygger sig. Indgangsscenen, hvor han banker en bog i bordet og smiler til kameraet skulle måske have været sløjfet. På mig virker han til at være en falsk fætter, men sådan er der jo så meget. Og især til valg…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *