Kødfusk

Det er f****** uhyggeligt, at det her er relevant reklame i et dansk supermarked!

nettokod

3 Comments

  • fisker & fernández

    Det er utroligt, hvad det koedsvineri er kommet til. Noget lignende kunne sagtens foregaa her. Jeg tror faktisk, at jeg for eftertiden kun vil koebe koed hos min lokale slagter, som hakker og skaerer lige for oejnene af mig.

    Saa ved man da nogenlunde, hvad man faar 😉

  • Deborah

    Det eneste man kan gøre for at sikre sig nogenlunde, er at enten købe det hele stykke kød og hakke selv, eller få slagteren til det mens man kigger på. Det kan jeg huske mor gjorde i sin tid. Det forudsætter så, at det hele stykke kød er okay selvfølgelig, men så er det da ikke blandet op med noget! Ja det er godt nok træls 🙁

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *