Væmmelsesfryd

Danmark i følge Bubber” var i aftes grænseoverskridende i en sådan grad at jeg måtte forlade stuen. Tatoveringer, piercinger, tungespaltninger er en ting… men at lade sig hænge op i gigantiske kødkroge, kaldet “suspension”, og juble i fryd over det… jamen det går laaaaaangt ud over min fatteevne.

Jeg forstår ikke lysten til at ødelægge sig selv så ekstremt med piercinger og tatoveringer, som det f.eks. ses herover – der gemmer sig jo faktisk en rigtig pæn fyr inde bag ved!

På den anden side er jeg dybt facineret og tiltrukket af denne form for kropsudsmykning..! Eller nysgerrig. Måske skulle man alligevel prøve at kaste sig ud i “noget”. Måske et usynligt sted. Ikke bare en lille snoldet tatoveret rose, nej skal det være, skal det være stort. En hel skulder måske. Eller.

7 Comments

 • Trine med hundene

  Tænkk dig lige riiiiigtig godt om en gang til, Mette… Jeg sparer stadig op til de ca. 20.000 kr det koster at få fjernet mit “fortidslevn”af en tusse der fylder hele højre overarm og skulder. Den var fed og lige mig for 15 år siden… Nu er den bare latterlig :0)

 • Mette

  Det må altså være spændende at bo der midt i smørhullet Gitte. I mit næste liv vil jeg være sådan en storbypige 🙂

 • Gitte

  Jeg så ikke udsendelse selv, da jeg læste om kødkrogen……

  Knægten har efterhånden vænnet sig til synet, men kvarteret myldre jo også med et væld af farverige personager, så efterhånden tror jeg der skal meget til at overraske os 🙂

 • Mette

  Jeg tror også jeg havde tabt kæben Gitte 🙂 tilgengæld fik jeg også manet alle mine fordomme i jorden… han var jo både sød og imødekommende.

  Jeg havde det på nøjagtig samme måde Anita. Det var i den grad… ekstremt!

 • Anita

  Jeg synes ellers jeg er ret large, hvad angår at kigge på ekstreme og spændende mennesker og deres ismer, men igår måtte jeg også zappe væk, da kødkrogene kom frem. Maven truede med at vende vrangen ud på sig selv.

 • Gitte

  Copenhagen Body Extreme ligger lige rundt hjørnet fra mig. Kan du forstille dig, hvordan sønnen så ud, første gang han så Muffe (ham med horn i panden) 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *