Millionarv…

THIS IS MY THIRD AND FINAL MAIL TO YOU!!!

On behalf of the Trustees and Executor of the estate of Late Mrs Augusta Hermina. I once again try to notify you as my earlier letter >were returned undelivered. I wish to notify you that late Mrs Augusta Hermina made you a beneficiary to her WILL. She left the sum of One Million, Five Hundred Thousand Dollars (USD$1, 500.000.00) to you in the Codicil and last testament to her WILL.

This may sound strange and unbelievable to you, but it is real and true. Being a widely traveled lady, she must have been in contact with you in the past, Mrs Augusta Hermina until her death was a member of the Helicopter Society and the Institute of Electronic & Electrical Engineers. Please endeavor to get back to me as soon as possible to enable me conclude my job. You are advice to Contact me on the following information below:

Abogado De Justicia
Notario & Tribunal
Mr.Daniel Juan
Phone:+34-687-665-538

Jeg har fået utallige af disse mails. Enten har jeg arvet eller også har jeg vundet en formue i et eller andet obskurt lotteri. Lodsedlen er selvfølglig tilknyttet min mailadresse og jeg har derfor vundet uden nogensinde at have købt et lod… ligesom jeg jo på et tidspunkt MÅ ha’ mødt denne Augusta Hermina… hvis jeg skulle finde på at undre mig 😕

Om jeg forstår, hvad “nogen” får ud af at sende sådanne mails… måske skulle jeg bare prøve at svare og så se, hvor meget JEG lige skal slippe for at komme i betragtning til den påståede arv på 1½ milllion dollar.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *