Det forsvandt undervejs…

Det mindede om noget, der kunne være blevet et varmt venskab. Men et eller andet sted på vejen løb det ud i sandet, mens jeg blot kunne se undrende til.

Smadder ærgerligt… men der skal to til, der vil..!

2 Comments

  • Mette

    Øv Susanne – i et venskab skal man kunne tolerere alle aspekter af hinanden, og med sådan en holdning var det måske alligevel godt, det ikke blev til mere.

  • Susanne

    Ja det skal der.. Jeg har også prøvet noget ligende..
    Det startede så godt og vi havde så mange ens holdninger og meninger, vi snakkede rigtig godt sammen.. Men så kom jeg til at fortælle at jeg havde psykisk sygdomsforløb, og fra den ene til den anden, droppede hun kontakten, hun sagde ikke noget til mig, men efter utallige beskeder m.m. fik jeg en sms hvori hun skrev “jeg gider dig ikke, fat det dog” jeg blev så ked af det, og viste ikke hvad jeg havde gjort.. En anden veninde fortalte mig at hende her havde sagt at hun var bange for at møde mig, og hun var bange for hvad jeg ville gøre ved hendes søn… jeg har været så knust og er det stadig.. HUn bor i min opgang og alle i opgangen har et meget svært forhold til hende (så det er ikke kun mig)… men jeg fik en lussing, og den gør stadig ondt

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *