Reddet af gong gongen

Når man løber fuldstændig tør for ideer, og står og glor uinspireret ned i køledisken… når det gerne må være nemt… når man har glemt at tage ud af fryseren… når man ikke gider cykle ned i Netto… eller bare ikke gider…

rice

– så er det guld værd med en unge, der æææælsker risengrød 🙂

5 Comments

 • Deborah

  Det er godt jeg ikke er dit barn 🙂 For jeg er ikke spor vild med noget som helst grød, og ville være stejlet ved tanken om risengrød som et helt måltid. Mor gjorde det engang imellem, og der var en der så tog en spegepølsemad istedet 🙂

 • Line

  åh ja – favoritten over dem alle, den redder mig hver tirsdag om vinteren, når datteren er til ridning og er kold, når hun kommer hjem

 • MissMuffin

  Herhjemme er isengrød ikke nødløsninger, men omhyggeligt planlagt, for det ELSKER vi bar begge 2- selv Emma plejer at få en lille klat..

  Jeg føler også med de forældre der mangler deres søn, det må gøre så frygteligt ondt.
  Vi har snakket om at vi egentligt burde tage over og hjælpe med at lede, men sæt nu man var den uheldige at finde hvad man leder efter i den tilstand man mindst ønsker, det er jeg ikke sikker på vi lige kan bære..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *