With a little help from my Friend(s)

Jeg fik The Beatles ind med modermælken… ikke fra mine forældre, men fra min 11 år ældre søster og hendes rejsegrammofon. Hendes single samling (som jeg i øvrigt stadig er i besiddelse af) indeholdt Beatles, Suzy, Hermits Hermits, Red Squares og hvad har vi…

I dag har jeg været så heldig at modtage en gave… nemlig boxsættet The Beatles In Stereo (Remastered) med samtlige 16 cd’er i ny og forbedret udgave. Boxsættet får utrolig flot kritik, Abbey Road Studio’s teknikerhold roses til skyerne for deres arbejde og boxsættet er da også allerede udsolgt mange steder trods den temmelig pebrede pris.

– jeg glæder mig allerede til at kunne putte arveguldet på iPoden 🙂

One Comment

  • Jeanette

    Så bliver man jo slet ikke misundelig 😉 Ville godt nok gerne have fingre i det bokssæt, men synes prisen var liiige i overkanten….

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *