Mere nysgerrighed

Jeg har på fornemmelsen, at der er flere læsere herinde end hvad kommentarfelterne vidner om. Sådan skal og vil det altid være. Men jeg kunne jo slemt godt tænke mig at vide lidt mere om, hvem der kigger med herinde.

Mit statistik program viser, at her kommer en hel del forskellige besøgende forbi, men en ip-adresse er alt hvad jeg kan se, og den siger lige som ikke så meget.

Jeg ved godt, at der kan være en udfordring i at skrive en kommentar på en blog. Det kan være både fordi læserne ikke føler de har noget relevant at skrive, har sceneskræk eller noget helt tredje.

Jeg håber med dette indlæg at få  alle læsere med på at skrive en kommentar. Også selvom du ikke læser med fast. Hvis du bare vil skrive hej eller sende en smiley er det helt i orden Idéen er bare at sætte fokus på hvem og hvor mange forskellige besøgende der kommer forbi (og som jeg kan få med på legen).

Kom nu… gi’ et pip 🙂

50 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *