Mediernes magt

Jeg er kommet i besiddelse af en pdf fil af Politikkens tillæg fra i går, hvor hele bogen “Jæger – i krig med eliten” kan læses. Her beretter den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack om jægerkorpets missioner i Afghanistan og Irak.

Hvorvidt det er i orden, at skrive/trykke en bog som denne, selvom den af forsvaret betragtes som indeholdende oplysninger, der “vil skade Danmarks sikkehed og forhold til fremmede magter”, hverken kan eller vil jeg ikke tage stilling til. Det er der vist andre, der har langt mere indsigt i de ting, der ved langt mere om det end jeg.

Men ikke desto mindre pirrer den megen omtale afgjort min nysgerrighed og læselyst. Det var ikke en bog jeg under normale omstændigheder ville hverken købe eller læse – men medierne er magtfulde og læses, det skal den.

Jeg havde det på nøjagtig samme måde med Geert Wilders film “Fitna“… min nysgerrighed gør at jeg er nødt til at se med mine egne øjne! Også selvom det er lidt forbudt og farligt! Eller måske netop fordi det er lidt forbudt og farligt!

Er du også nysgerrig? – eller er det kun mig?

UPDATE: Jeg ved ikke om man må – men jeg gør det alligevel: Download zip fil

14 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *