Fadølsarm

For pokker jeg er træt i hoved og ben… jeg har være på tæerne siden kl. 14, hvor jeg skænkede den første fadøl. Jeg har ikke tal på, hvor mange der er langet over baren, men det er saftsuseme en ordentlig bunke. Og fordi jeg ikke er så høj måtte jeg stå med den ene skulder hævet. Den er lidt øm. Fadølsarm kan man vel med rette kalde det 🙂

Da festen sluttede var arrangementskomiten på forunderligvis pist forsvundet, så oprydningen efter 400 menneskers fest… ja den måtte vi pludselig også stå for!

Hovedet summer, fødderne er vokset adskillige størrelser, benene er smadret. Men det var en god fest, folk var glade og tilfredse (og jeg fik hvisket ting i ørene, som gjorde dem ganske røde – og det er ganske vist og ikke bare gangsladder 😉 )

Godnat og god lørdag…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *