Er det allerede…

Endnu en uge er gået… ikke en af de gode i min verden. Jeg synes efterhånden godt, at jeg kunne trænge til bare en smule medvind. Hver eneste gang der sker noget positivt, er der nogen eller noget, der stikker en kæp i hjulet på min glæde… og det er jeg rent faktisk ved at være temmelig træt af. Temmelig meget træt.

Jeg har besluttet at trække stikket ud i weekenden – både her og der – og bare nyde samværet med poden og den rødhårede. Vi vil i hvert fald kun hinanden noget godt. Enkelt og ligetil.

Førstnævnte forkæler mig enddog denne eftermiddag. Med kaffe i haven. Hun er sød. Jeg vil sætte mig derud og nyde den og min nye lækre bog: Photoshop CS4 for digital photographers.

God weekend… måske høres vi ved… måske ikke!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *