End of story

Weekendopholdet i Vesterhavshytten blev en del kortere end forventet.

Så kort at det vel knap kaldes et weekendophold 😕

Et eller andet sted kunne jeg mærke, at min ulyst til at være der, hang sammen med det menneske, der havde inviteret. Og han fortjente bedre selskab end det jeg kunne tilbyde. Men hvad hjælper det at han er interesseret, ser ret godt ud, er sød, charmerende og opmærksom,  fri af tidligere forhold og ikke er fyldt med forbehold… når han ikke får tæerne til at stritte?

Næ vel..!

End of story!

Nu vil jeg pakke fotoustyret og drage til Langholt for at besøge Jimmy (en mand jeg ved, hvor jeg har… sød og ukompliceret 🙂 ). Han har stadig et par hvalpe, der mangler et nyt hjem, så det skal vi lige ha’ gjort noget ved.

God søndag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *