Den døende Dandy

Mari Jungstedts nye roman dumpede ind i postkassen fra saxo.com i onsdags…

– jeg var ellers gået i gang med en bog lånt på biblioteket, men Den døende Dandy ligger dér, ny og ulæst i reolen og det frister altså så meget, at jeg kan ikke koncentrere mig om Aline Templeton. Hun må vente, mens jeg tager en afstikker fra det skotske højland til det svenske Gotland!

Mari Jungstedt har tidligere udgivet

– Den du ikke ser
– I denne stille nat
– Den inderste kreds

og de er alle tre værd at læse.

2 Comments

  • Mette

    Faktisk synes jeg Libri di Luca er rigtig vellykket. Sådan en blanding mellem Harry Potter og Da Vinci Mysteriet 🙂

    Et noget anderledes plot end de krimier jeg normalt læser og alligevel var det vel det helt klassiske tema: de gode mod de onde. Med “Bibliofilselskabet”, der ønsker at bruge deres evner på at fremme folks læseoplevelser på den ene side og “skyggeorganisationen”, der vil bruge de samme evner på at overtage verdensherredømmet på den anden!

  • Line

    Den vil jeg også gerne læse. Jeg skal lige høre, hvad du synes om Libri di Luca? jeg tror altså ikke, at jeg forstod den helt. Hvorfor var de 2 grupper egentlig i strid?
    Hilsen Line

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *