Blod og sved

Årets dyrlægebesøg er overstået – Jimmy var sød at agere chauffør – og  nu kan både hund og menneske slappe af..!

Vaccination, ørerens og negleklip  – specielt sidstnævnte kræver sin mand, når der skal holdes 50 kg. hund. Bastholm kunne godt forstå jeg svedte, når jeg skal klare det alene. Her var vi trods alt to til at holde og en til at klippe.

Vel hjemme igen vankede der rå nyskudt rådyrlever i hundemaden. Min makker Niels – som også er en fabelagtig jæger 😉 – er leverandøren. Denne stammer fra en ung buk og er skudt i aftes kl. 22.15, hvis jeg ellers hørte ordentligt efter.

Arabella eeeeeelsker det og jeg mener at tro, at jeg så er tilgivet for de “pinsler”, jeg har budt hende i eftermiddag..!

4 Comments

 • Inge - Viva Italia

  Det er skægt med hunde og negleklipning… vores berner sennen på efterhånden 46 kg er fuldstændig ligeglad – hun smider sig på ryggen og så kan vi ellers gå i gang. Men vores lille cairn terrier på 8 kg er fuldstændig hysterisk, hun spjætter og vrider sig, så vi må være to til at holde hende. Jeg tror faktisk hun er en smule kilden:-)

 • Mette

  Det kan du tro det ikke er, men jeg kunne høre på dyrlægen at de faktisk kan mærke når de får klippet negle… så det er ikke det rene hysteri 🙂

 • MissMuffin

  Puha, det må ikke være nemt at skulle holde sån en stor hund, der ikke er helt med på legen!
  Hun er sørme forkælet at hun får sån en omgang, så hun må rigtig feste når madskålen lander..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *