ActionScript

Med ActionScripts blev kurset for alvor for de langhårede… og her er ingen hjælp at hente i form af f.eks. en WYSIWYG editor. Jeg kunne høre rundt omkring, at flere af mine medstuderende stod af. De var helt fremme på designdelen, men det her var alligevel noget af en mundfuld.

ActionScripts er kodning fra bunden og man skal altså holde tungen lige i munden og vide hvad man gør. Og her er tale om et kursus for begyndere… jeg tør slet ikke tænke på, hvor svært det kan blive.

Man kan sagtens bruge Flash uden at bruge ActionScripts; til et simpelt banner f.eks. – men skal det “kunne noget”, er der ingen vej udenom.

Det er godt, jeg skal ud i den friske luft i aften, så jeg kan få blæst koderne ud 🙂

Jeg har en fornemmelse af, at jeg sover godt i nat!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *