En af de dage…

Det har været en af de dage, hvor jeg ikke har kunnet stikke en pind i en l*** uden at ødelægge begge dele.

Værst var, at jeg tabte et glas på gulvet og at en af skårene af uvist hvilken grund havnede i min fod. Heldigvis var Nanna hjemme og mens jeg sad på køkkengulvet og forsøgte at presse køkkenrulle hårdt mod flængen for at få blodet til at stoppe, så gjorde hun rent omkring mig i hvad der nærmest lignede et slagtehus.

Det er ikke uden grund, at der på den blodfortyndende medicin advares mod at gi’ sig i kast med aktiviteter, hvor man kan komme galt afsted. Det er helt vildt som man bløder, når der går hul. Det tog det meste af et kvarter før blødningen var stoppet så meget, at jeg kunne sætte et plaster på…

Nu sætter jeg mig på hænderne resten af dagen OG jeg tænder ikke op i grillen i aften, selvom det ellers var planen – det ender sq bare med, at jeg brænder hele hytten af 😕

2 Comments

  • Julie

    Hej,
    Puha, sikke noget med alt det bløderi! Et lille fif: hold det blødende sted OVER hjertehøjde, hvis det er muligt – så stopper blødningen hurtigere 😉

  • Susanne

    uhaa de dage kender jeg godt.. havde en i sidste uge, som startede med at jeg tabte en karton mælk på gulvet, og resten af dagen var efterfuldt af uheld.. vaskede hvidt tøj med en sort strømpe osv.. de dagen skal bare glemmes

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *