Færdig både her og der

Når man har været i haven fra kl. 10 til 16.30 – kun afbrudt af frokost og en travetur med den rødhårede, kan man altså godt mærke sin krop!

Men nu er der så også klippet hæk, slået græs, kantet, luget, fejet og ryddet op. Jeg fik plantet en lille syrén, potterne er fyldt med lavendel, spanske marguritter og krusemynte hentet i Den Gamle By i Århus – så min lille plet på jorden er et ganske nydeligt syn.

Jeg mangler kun at køre det sidste trillebør læs på komposten, men det kommer altså til at vente til i morgen. Jeg orker ikke mere i dag.

Nu står den på et dejligt varmt bad, lidt mad og mon så ikke jeg skulle finde en god film frem og lægge mig på sofaen.

Hellere må jeg det!

Og god lørdag aften 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *