Fødselsdag i kennel Heart Mates…

Hagrid, Harry Potter, Dumbledore, Hermione, Bent Ole, Viktor Krum og Ron Weasley har fødselsdag – tillykke til både hundene og deres ejere.

I dag er det nemlig to år siden vi fik vores andet og sidste kuld hvalpe. En skøn flok på 7, som alle fik navne fra bøgerne om Harry Potter (undtagen Bent Ole – men det er en helt anden historie).

Fødslen startede lige over midnat, og sidste hvalp tog jeg imod kl. 6.30. Det var en lang lang nat, men med adrenalinet kørende på højtryk føles trætheden ikke. Skulle man have lyst til at følge et kuld hvalpe lige fra parring og til de rejser hjemmefra (plus se en million milliard hvalpebilleder) kan man få sin nysgerrighed stillet her – dagbogen starter nedefra 🙂 

Klassens tykke dreng og den største hvalp i kuldet fik navnet Hagrid – hvad ellers. Nå okay, måske var Fedtmule passende med det udseende 😉

Han endte med at blive solgt til Island. Og på grund af de meget strenge restriktioner, der er for import af dyr til Island, måtte vi have ham boende, mens han blev gjort klar til at rejse. Jeg havde som nævnt selv taget imod ham da han blev født og derefter taget mig af ham i 8 måneder, så jeg tror godt man kan forstå, at det var en svær afsked… at sætte han ind i en kasse i Kastrup Lufthavn og vide at jeg aldrig så ham igen.

Så er det dejligt, at se sådan en video – og se hvor godt han har det og hvor glad han er.

Men jeg gør det alligevel aldrig igen..!

Stort tillykke til dem alle – jeg håber, de har bragt masser af glæder i deres nye familier.

UPDATE 29.04.09
Jeg er ked af, at jeg har udeladt at Bent Ole, ganske som Karina kommenterer, ikke nåede at blive 2 år. Han blev desværre diagnostiseret med svær epilepsi og måtte aflives i al for ung en alder.

10 Comments

 • Mette

  Du har så ganske ret Karina. Det var ikke en forglemmelse – nærmere en udeladelse – som der nu er rådet bod på.

 • Karina

  Hej Mette

  Tusind tak for føs’dagshilsnen. Og ja Ron Weasley aka Anton stortrives til fulde. Han forstår helt klart at nyde livet. Dejligt at se at også Hagrid trives helt der oppe, langt væk på Island. Men desværre er der jo lige en lille rettelse da den dejlige Rocky aka Bent Ole jo desværre ikke nåede at fylde 2 år. Men han vil altid blive mindet og hvis Ole og Stinne på et tidspunkt gerne vil ha hund igen bliver det temlig sikkert en bordeaux igen.

  Rigtig god weekend
  Karina

 • Mette

  @ Susanne – flere af vores hvalpekøber var med på sidelinien lige fra fødslen og havde mere end svært ved at vente til der blev åbnet for besøg 3 uger efter 🙂 Vores gamle tæve blev på samme måde næsten lavet til os – der var kun én tæve i kuldet og hun var vores fra starten. Og det er helt specielt.

  @ Marianne – tak for din hilsen. Vi have vist begge en lidt speciel oplevelse det forår – både når det gælder fødsel og den efterfølgende periode. Ses vi næste weekend til udstilling?

 • Marianne

  Hej Mette

  Tillykke med B-Kuldet´s 2 år…jeg husker tydeligt Dagmar´s fødsel jeg var med på sidelinien og kun små 4 uger efter var det min tur eller skal vi sige Amanda´s tur :-)) hold da op en oplevelse… Dejligt at se Hagrid idag nyder livet på Island 🙂 måske der er lidt fedtmule over ham men hvor er han altså dejlig 🙂

  Mange hilsner
  Marianne

 • Suzanne

  Åh hvor er de dejlige… Jeg har kendt prinsessen siden hun var 3 uger – besøgte hende trofast hver uge, til vi kunne hente hende hjem (9 uger gammel) og endelig få det lille hundebarn vi ønskede os… Der er noget specielt over at kende en hvalp så længe og der er ingen tvivl om, at familien især ungerne syntes at det var hårdt, at skulle af med den sidste hvalp. Hendes hundemor var vist til gengæld pænt lettet 😉

 • Mette

  @ Katrine – jeg kan godt huske vi har inde og hente Dagmar i jeres sofa – altså hvor pinligt 😕 Hun har altså altid været lidt for sig selv.

  @ Lotte – hvor hyggeligt at få hilsen fra jer også. Nanna og jeg snakkede faktisk om Harry Potter aka Flemming aka Tjalfe i aftes. Vi var rundt om alle hvalpene og håber de alle har det godt. Men med hundedaghave og lækker mad, behøver jeg vist ikke bekrymre mig om jeres 😉 I skal være velkomne i Vodskov – måske kunne vi mødes i hundeskoven – Arabella er altid med på noget sjov!

  @ Trine – Hagrid er noget helt for sig selv og for pokker han gik lige ind under huden på os. Jeg glæder mig hvergang jeg ser billeder og video fra Island, for han stortrives deroppe – og det gør det lidt lettere at bære.

 • Trine med hundene

  Tillykke med fødselsdagen… Jeg husker nok bedst Hagrid med det lidt pudsige udseende, ha ha ha… Man knuselskede ham fra start af og nej hvor er det skønt at se ham på videoen idag. Skønt at se en hund af hans format og størrelse med sådanne ubesværet bevægelser. Pudsig eller ej… Han endte op som en stor flot hund med sundheden i orden. Han ser så glad ud hos hans islandske familie og mere kan man vel ikke ønske sig som opdrætter:0)

  Tillykke med dem endnu engang:0)

 • Lotte

  Tillykke med HP-kuldet.
  Vi fejrer jo selv i dag Harry Potter aka Tjalfe.
  Det er ikke til at forstå at det ca er 1 1/2 år siden vi fik denne skønne guldklump. Han har en travi dag i dag, der startede kl 7 i hundedaghave (utika.dk). Når han så kommer hjem i eftermiddag venter der ham lækker mad, bl. a hjort, hest og indmad, samt et lækkert kødfuldt ben. Er det skønt at være hund eller hva’?
  Vi takker for at vi dengang blev valgt ud til at blive hans nye ejere og vi nyder det i fulde drag. Håber at han og Arabella kan mødes en dag.
  De kærligste hilsner Tjlfe, Christoffer og Lotte

 • Katrine

  Så har jeg dykket ned i dit univers, og fulgt Harry Potter-kuldet endnu en gang. Kneb en tåre sammen med Laurits’ familie, gnavet i møbler med hvalpene, og ikke mindst sendt et skævt smil til Otto i hundehimlen. Kan tydeligt huske da de kom til verden, og jeg skyndte mig hen med en buket tulipaner til Dagmar, så jeg havde en undskyldning for at snuse til hvalpe 😉
  Kan også huske Dagmar da hun var hvalp, og hun maste gennem hækken, for at komme ind og ligge i vores sofa…
  Og hvordan Otto skældte os ud, når vi kom hjem fra båden 🙂
  Tak!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *