Vidste du…

 • at hunde kan identificeres på deres næseaftryk på samme måde, som mennesker kan identificeres på fingeraftryk
 • at hunden har 220 millioner lugtceller
 • at hundens lugtesans i mæt tilstand er ca. 800.000 gange bedre end menneskets. I sulten tilstand forbedres det med en faktor 3 altså 2.400.000 gange bedre end menneskets
 • at hunden er i stand til at skelne mere end 2000 dufte på en gang

Vidste du det ikke… så gør du nu 🙂

5 Comments

 • Mette

  Selvfølglig vil han det Anita – hvilket barn vil ikke gerne ha’ en hundehvalp 🙂

  Jeg kan fortælle, at jeg ikke måtte få nogen da jeg var barn, så med hænderne i siden erklærede jeg overfor min far; “når jeg bliver stor, vil jeg ha’ en hundekennel”. Og det fik jeg… 9 af slagsen havde vi på et tidspunkt – incl. hvalpe altså 🙂

  • Mette

   Hej Henriette

   Det er fordi du indsætter link direkte i kommentaren – så ryger du i min “spam-kasse” – jeg har godkendt dig manuelt nu.

   Og tak for kommentaren 🙂

 • henriette

  Hej med dig.

  Jo det vidste jeg egentlig godt, for jeg drømmer om min egen hund og har brugt oceaner af tid på at læse en masse om dem. 🙂 Jeg passer også min venindes hund, og det er utroligt hvad den kan lugte sig frem til

  Tak for kigget på din side. Kan godt lide den.

  Venlig hilsen
  Henriette
  http://defemibyen.blogspot.com/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *