Jeg beklager…

Jeg er ked af at måtte meddele, at jeg er en af de mange WP-brugere, der har haft uindbudte gæster.

De har lagt et stykke kode på min index.php, som desværre kan risikere at inficere mine gæsters pc’er. Jeg håber, de fleste er godt beskyttet af et ordentlig antivirus- og pestpatrol program, men det vil nok være en god ide lige at scanne din pc, hvis du har været her forbi inden for de seneste dage. Jeg har selv scannet i vildskab.

Her er et link, så I kan læse om fænomenet – det kunne jo være andre end jeg kom i problemer!

Siden skulle være uden “pest” nu, men hvis du alligevel får en “alarm”, så vil jeg stadig gerne have besked! 

(Byens bedste sikkerhedsmand, siger det ikke er min skyld!)

3 Comments

  • Trine med hundene

    For to dage siden gik min PC helt i rod efter at jeg havde besøgt din side. Der poppede ganske rigtigt en alarm op og meddelte at den havde fanget en virus. Jeg trykkede på “Heal” men det varede et døgns tid inden den blev sig selv igen.

    Jeg ikke en dyt forstand på PC’ere og aner ikke hvilket virus program jeg har så jeg blev godt nok forskrækket. Måske man skulle sætte sig lidt mere ind i tingene en dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *