Nu kan det kun gå fremad….

Natten var noget møg og dagen blev ikke ret meget bedre.

Efter det obgliatoriske lægebesøg og indkøb smuttede jeg lige omkring cykelhandleren for at hente lidt luft til mine dæk… han lovede mig højtideligt, at trykket i deres pumpe passede lige præcis til cykelhjul..! Jeg cyklede glad derfra og lige uden for apoteket sprang forhjulet med sådan et knald, at jeg troede jeg skulle dø, koldsveden sprang og hjertet hamrede… hold da op en forskrækkelse!

Jeg trak tilbage og cyklen er klar til afhentning i morgen – med ny slange på deres regning! (og de synes selvfølgelig det var hylemorsomt)

Det var vist godt jeg allerede havde være hos lægen, ellers tror jeg, blodtryksmåleren var røget oven ud af skalaen.

– og så måtte jeg i øvrigt gå hjem med alle mine varer – øv 🙁

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *