Prædikanten

DR1 bød i aftes på 1. afsnit af en krimi miniserie, baseret på en roman af den svenske bestsellerforfatter Camilla Läckberg.

Prædikanten hedder den, og handlingen indledes med, at en ung kvinde findes død i en kløft uden for den svenske by Fjällbacka. Under liget finder politiet skeletterne af to kvinder, der har været savnet siden 70’erne. Pludselig står den lille politistation med tre uopklarede kvindemord.

Jeg holder meget af Camilla Läckbergs romaner, men aldrig har jeg set mere håbløs filmatisering… og ikke mindst casting!

Som regel er svenskerne rigtigt gode til krimier både på bog og film, men her er der tale om det rene makværk, hvis du spø’r mig!

ØV… og her havde jeg glædet mig sådan!

Til gengæld kan jeg glæde mig over at min bogpakke kom i dag, og at reolen nu rummer 5 spritnye og ulæste romaner – så er der vel nok til at fylde påskeferien med gode læseoplevelser.

Og så må det ellers gerne blive tirsdag k.l. 15.00 – og dermed ferie 😀

3 Comments

 • Stine

  Jeg har ikke selv set hverken Prædikanten eller Isprinsessen, og da min veninde sagde, at Patrick havde hentehår forsvandt den sidste smule lyst.

  Jeg mener at have læst, at Camilla Läckberg har været spurgt til råds ang. filmatiseringen, men det virker som om pengepungen har talt højere end hjertet…

 • Mette

  – Patrick skal for pokker da se godt ud, have karisma og kvindetække – og ikke være sådan en svend-kedeligs-orkester type med hentehår… jeg tror instruktøren har glemt at læse bogen 🙁

  God påske til dig også Birgit.

 • Birgit

  Jeg følte det på nøjagtig samme måde som dig, da jeg så 1.ste del af Prædikanten. Man har jo dannet sig et billede af alle personerne og ikke EN ramte plet! Så det var lidt ØV. Særlig ham den krakilske Melberg – helt ærligt – sådan en opførsel går jo ikke i virkeligheden…..
  God Påske Mette.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *