Typisk

– så er jeg færdig med dagens praktiske opgaver og det sidste vasketøj kører i maskinen.  Og er det så ikke blevet overskyet, blæsende og vådt i mellemtiden..?  – det er fandeme typisk!

Hvem har lige lyst til skovtur i så’n et vejr? 🙁

3 Comments

 • Henriette Andersen

  Kære Mette

  Du kender mig ikke…

  Jeg er på et photoshop kursus, og sidder på nettet og leder efter et billede af en ko… Din BLOG dukker op, og jeg sidder her og er fuldstændig facineret af dine billeder… Hold da op jeg er imponeret… vinkler på din hund, skarphed på insekterne og virkelig en evne til at se det der skal ses på billedet… Elsker selv at fotografere… – stor oplevelse at se dine billeder.

  Hej igen 🙂

  Henriette fra KBH

 • Katrine

  Har været en tur ved storebælt idag. Mørkeblåt vand, med store skumtoppe på… Men bidende koldt. Men synet af vandet er stadig en slags terapi!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *