Det var dengang…

Det er i allerhøjeste grad nostalgien, der har præget den sidste uges tid.

På Facebook er der dukket gamle skolekammerater op, Saturday Night Fever på tv og i aften spiller de sørme høvdingebold på DR1.

Jeg har et ar i panden som stammer fra netop høvdingebold. Fra en kamp spillet i 2. klasse på Vejgaard Østre Skole. Ikke i den store gymnastik sal, men i en lille kældersal med hvælvet loft i bygningen ud mod Christian Koldsvej… så vidt jeg husker.

Jeg løb hovedet sammen med min skolekammerat Susan. Og fordi jeg aldrig har været blandt de højeste, resulterede sammenstøddet i, at hendes to sprit nye fortænder sad brækkede i min pande. Jeg slap med et pænt hul i hovedet, en tur på skadestuen og 5-6 sting – mens hun vel den dag i dag skal døje med kunstige fortænder…

Det var første, men ikke sidste, gang jeg røg på skadestue/hospital efter en gymnastiktime.

Men det er en helt anden historie!

One Comment

  • inge - viva italia

    Vi har nogle gode venner med fire drengebørn, der også er flittige gæster på skadestuen…. og faderens kommentar til endnu et besøg er…Det er kun dem der laver noget, der kommer til skade…. Jeps, det er jo sådan det er.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *