3 knockouts i 3 kampe…

Midt i alt det triste er det godt med lidt sjov og afledning af tankerne… det bragte den her lånte WII ting så absolut med sig.

Nanna var simpelthen ved at tisse i bukserne af grin over sin modstander i vores første tenniskamp – og det var da også med fare for både helbred og førelighed, at hun legede med sin mor 😀 Heldigvis skulle hun på venindebesøg, så jeg fik lejlighed til at øve mig lidt uden hendes råd og vejledning…

Mine 3 første boksekampe vandt jeg på knokout, 2 i første omgang og 1 i anden. Sådan!

Jeg fik også næsten styr på bowlingen og til sidst gik det også op for mig, at jeg var begge personer i tenniskampen – den ene ved nettet og den anden på baglinjen (hedder det det?) og jeg faktisk havde kontrol over begge. Eller kontrol  og kontrol … næsten så!

Nu har jeg slukket, for jeg hørte til morgen i radioen, at landets fysioterapeuter og kiropraktorer bliver opsøgt af flere og flere, der har overanstrengt sig og kommet til skade foran det her apparat. Prøv bare at søge på “Wii Accidents” på youtube.com og se hvor galt det kan gå.

Og det vil jeg alligevel ikke risikere. Så nu står den på en stille kop kaffe.

PS: den rødhårede fattede selvfølgelig ikke en meter, og troede bestemt den “hvide dims” blev kastet… og at hun skulle finde den… 😕

.

2 Comments

  • Gitte

    Jeg gad godt være en flue på væggen :-D.
    Her bliver der også grinet meget HØJ OG hånet, når moderen kaster sig rundt i lokalet og fægter som en sindsyg med den hvide dims. Han blev dog noget overrasket i dag, for jeg har nemlig øvet mig, mens han har været på far-week-end 😉

    Godt at du har fået tanker lidt væk fra det triste, og så hjælper en god boksekamp også lidt…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *