Tidsrøver

letters

Så var det Anitas tur til at få mig lokket i fordærv… hendes link til “How about Orange” er den rene tidsrøver.

Lad dig inspirere af den smukke grafik og de flotte farver, få en Hollywood Hairmakeover, lav sjov med dine egne fotos etc. etc. Jeg er helt væk i flotte fonte, PhotoShop brushes og idéer til design. Der er efterhånden fyldt godt på min pc med inspiration til senere brug!

Her er simpelthen en hel verden af finurligheder.

Men du bliver hængende… nu er du advaret!

..

One Comment

  • Anita

    Der var simpelthen SÅ meget guf på den side, som iøvrigt er rigtig lækker i sit grafiske udtryk, at det var lillebror, som måtte hive mig ud af vagten… men jeg tror jeg lurer videre igen imorgen 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *