Mere bekymring

Er lige blevet ringet op af min søster… min mor er blevet indlagt akut på Dronninglund Sygehus.

Hun har længe klaget over smerter i lungespidser og mave, uden hendes læge har gjort noget alvorligt ved det. Senest har hjertet givet anledning til bekymring, og i nat har hun givet fået det så dårligt, at vagtlægen er blevet tilkaldt og hun er blevet indlagt.

Ret meget mere ved jeg ikke lige pt.

Men det er da temmelig bekymrende, når det er en dame på 76 der er tale om!

.

6 Comments

 • Mads

  Hej Mette!

  Håber meget at det ikke er noget alvorligt med din mor og Arabella. Det er vist ikke for tidligt, at der kommer lidt ro på – på Store Tingbakke. Nogen siger ganske vist, at man vokser med “opgaverne”, men det er ikke altid man har behov for, at vokse så hurtigt!!!!

  I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår, hvor du kan få ro til “bare at være”.

  Stor hilsen fra skoven

  • Mette

   Jeg synes absolut også, at jeg har fået så rigeligt modvind i 2008 – så nu vil jeg gerne snart se lyset forude.

   Rigtig glædelig jul til jer dernede i skoven også.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *