Ventetiden er snart forbi…

– julen er lige om hjørnet, og der er lange skønne fridage i udsigt for både Bech Sr. og Bech Jr.

Faktisk holder vi ferie begge to helt frem til 5. januar og vi skal hygge os skal vi… sove længe (så længe det nu kan lade sig gøre), tøffe rundt med morgenhår og i nattøj til langt op af formiddagen, vandre skoven tynd og i øvrigt lave så lidt fornuftigt som overhovedet muligt. Ja… og så skal vi selvfølgelig holde juleaften og 1. juledag i familiens skød.

Først skal vi dog lige have weekenden overstået… en weekend (forlænget til mandag), hvor Nanna skal være hos sin far. Men så har jeg hende tilsyneladende også i 14 dage derefter – hendes far har i alt fald endnu ikke ytret ønske om at se hende yderligere i julen eller til nytår 😕

Julekortene er postet – de ser således ud – mere kreativ var jeg ikke i år! Men det er vel også tanken der tæller, ikk’?

julecollage

De sidste julegaver er på plads og det er lykkedes at finde både “Gældssanering” og Fred i verden” – i min alternative version 😉

Så nu kan det så godt blive jul for min skyld. Jeg er klar.

.

3 Comments

 • Lotte Thomsen

  hej
  rigtig fin side du har og skøn hund….
  skriver fordi jeg er lidt facineret af din billedekollage her… vil gerne lave noget ligende til en bryllups indbydelse..
  er det muligt man kan få lov at få afvide hvordan du gør og hvilket program det er…

  mvh. Lotte
  ejer af en skøn DDB

 • Mette

  Tak for det Deborah. Jeg arbejder i en stor edb-virksomhed og har adgang til mange gode ting bl.a. 280 g. papir med fals (så det kan bukkes pænt) lige til at lave kort på, og samtidtig adgang til en stor printer, der ingen problemer har med at skrive på begge sider af det kraftige papir.

 • Deborah

  Jeg synes, det er et dejligt Julekort. Hvordan printer du dem ud? Kan man få specielt papir til det, for man kan jo ikke skrive bagpå fotopapir, har jeg opdaget.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *