Mænd der hader kvinder

salander1

En af de film jeg ser meget frem til at se i det nye år, er filmatiseringen af Stieg Larssons “Mænd der hader kvinder“. Stieg Larssons Millennium-trilogi hører til blandt mine absolut favorit bøger og jeg glæder mig meget til, at møde Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist i Niels Arden Oplevs filmatisering. Bøger som jeg i øvrigt har “tvunget” andre til at læse… med held 😉

Den tidligere direktør for Vangerkoncernen, Henrik Vanger, hyrer Mikael Blomkvist, journalist ved tidsskriftet Millennium, til at skrive sin slægts historie. Blomkvist påtager sig modvilligt opgaven, og til sin hjælp får han Lisbeth Salander, en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet, en fantastisk researcher og landets bedste hacker. Sammen graver de dybt i familien Vangers fortid og møder en mørkere historie, end nogen af dem havde kunnet ane.

Filmen har premiere den 27. februar – dén aften er plottet i kalenderen og reserveret til bif-tur.

.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *