Lykkens pamfilius

Der er simpelthen dage, hvor jeg ikke kan stikke en pind i en lort (undskyld udtrykket) uden at ødelægge begge dele… sådan en dag havde jeg i går!

Jeg havde fået en opskrift på en kage af en kollega – en idiotsikker kage vel at mærke! Problemet var blot, at der ikke var taget højde for, at det var mig, der skulle lave den. “Mette-sikker” var den ikke – og endte op med at være ca. 2 cm høj!!!!  Om min springform simpelthen er for stor eller om opskriften er for lille, skal jeg ikke kunne udtale mig om – men i hvert fald blev jeg nødt til at ty til bageren…

Nu er det jo ikke særligt nemt, at fragte en lagkage hjem på cykel – men hvad gør det, når man nu er en lykkens pamfilius og kender en fyr, som tilbyder at køre fra Klarup til Vodskov for at hjælpe mig til bageren. Du er squ en skat… 1000 tak! (og så fik jeg mig også et fødselsdagskram i en varm favn – ikke dårligt… slet ikke dårligt. Flere af dem tak 🙂 )

Nu kan de bare komme an de gæster – her dufter af nybagte boller, lagkagen er på køl og kaffen er klar.

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *