Nu eller aldrig

Jeg har brugt aftenen i skønt selskab. Morgen Freeman og Jack Nicholson. Og filmen “The Bucket list” eller “Nu eller aldrig” på dansk.

Carter (Freeman) er mekaniker, og Edward (Nicholson) er finansmand. De har ikke ret meget mere til fælles end den hospitalsstue, de tilfældigvis kommer til at dele. De to aldrende mænd har begge kræft og kun nogle få måneder til bage at leve i. Hurtigt finder de ud af, at de begge har masser af steder og ting, de gerne vil opleve, før de dør. Så de laver en liste over det, de vil nå, og forlader hospitalet for at få realiseret deres drømme.

En dejlig varm og livsbekræftende film. Behøver jeg fortælle at Freeman og Nicholson leverer en ganske fremragende skuespilspræstation..! Nej vel.

.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *