Juletræet med sin pynt…

Vi fik juletræet i hus i dag. Og det er pyntet med vores fine nye pynt.

Det gik nemt og smertefrit, at få det hjem i lånebilen. Og det lykkedes også rimeligt nemt, at få det bakset ned i juletræsfoden (hvorfor er sådan nogle ellers altid for små?). 

Ellers har det ikke været min dag… morgenen startede med, at der stod gnister ud af min hårtørrer som et sekund efter fik sikringerne til at gå og dermed selvfølgelig strømmen i hele huset. Derefter måtte jeg ud på cykel i øsende regnvejr. Mine yndlings boots er gået i stykker og måtte en tur til skomageren og heller ikke arbejdsdagen har været på min side i dag.

Men ingenting kan nu ødelægge glæden over at sidde her i vores hyggelige julepyntede stue, med en kop te og en datter, der rumsterer i køkkenet med bagning af kagen til klassenstime i morgen.

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *