Undskyld vi roder…

Den store julekasse står midt på gulvet og alle steder ligger der grønt, sløjfer, glimmer, kugler, osv…

Nanna og jeg gik for alvor i julemode i dag, men indtil videre virker det både kaotisk og uoverskueligt. Det er det nu ikke. Vi er bare nødt til at studere det hele og vælge ud inden vi beslutter, hvad vi gider se på i år. Vi er meget enige om, at det skulle være anderledes end det plejer… det er første gang vi fejrer jul her og derfor synes vi også at julen gerne måtte være “ny”. Nisserne er få i år – i stedet er trådt sølv, hvidt, grønt og glimmer. Og masser af levende lys.

I morgen trasker vi ud og ser om vi kan finde en mindre træ i ca. gå afstand herfra, for selvom vi ikke skal være her juleaften, skal vi da have et lille træ. Selvfølgelig skal vi det.

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *