Småreparationer

Hvis ikke det er den ene læge jeg render til… så er det den anden! 😕

I går morges var det ørelægens tur til et beøg. Åbne/lukke funktionen i mit venstre eustakiskerør er tilsyneladende meget dårlig, hvilket resulterer i konstante propper i ørene. Til stor daglig irritation. For at afhjælpe det, går jeg med næsten permanent dræn i dét øre. Det fungerer også fint bortset fra, at det kun holder i 4-5 måneder, så falder drænet ud og jeg har igen balladen. I et stykke tid, indtil jeg bliver generet, at jeg får en tid hos Genefke (det hedder han – minder vist lidt om en øre-næse-halssygdom).

I går fik jeg så for første gang monteret et titanium dræn, som i modsætning til latexrøret skulle kunne holde længere. Det ser jeg så frem til.

Så nu kan jeg fløjte med ørene igen. I et stykke tid.

.

2 Comments

  • Mette

    Hvis jeg var dig Tina, ville jeg bestille tid hos en ørelæge og lade ham/hende kigge på dig. Det behøver du ikke engang en henvisning fra din egen læge til.

  • Tina Poulsen

    Jeg krydser fingre for , at i nu har fundet en lidt mere længerevarende løsning! Det er ikke særlig fedt at skulle rende ved diverse læger hele tiden.
    Men jeg er nysgerrig… for jeg døjer selv enormt meget med propper i ørerne. Min egen læge siger bare: Du har smalle øregange. Og så var den ikke længere. Måske jeg skulle presse lidt på for at få set nærmere på, om det skulle være en anden løsning… end bare at leve med det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *