Annoncer der (ikke) sælger

Apropos Leifs bog: “Annoncer der virker”  – måske skulle den i stedet ha’ været sendt til folkene bag reklamerne: møbler fra Biva, biler fra Suzuki, rengøringsmidler fra Cillit Bang – eller min yndlingsaversion… ANR Guld’s* reklame for “Kristlig Fagforening”.

Hos mig har har disse annoncer/reklamefilm den absolut modsatte virkning… om det så var den sidste bil i verden købte jeg aldrig en Suzuki… jeg ville for evigt ha’ fyren fra reklamen  som irritation på min nethinde!

* ANR Guld er dén lokale radiostation mine kolleger ynder på at lytte til – fyldt med reklamer og tæerkrummende journalistik. Behøver jeg at sige, at radioen står på P3, hvis jeg møder først. Nå, det var bare en fodnote  😉

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *