Champions League

Aalborg er på den anden ende. Byens lokale helte fra Aab skal spille Champions League kamp mod Manchester United i morgen aften på Aalborg stadion. De engelske spillere er ankommet til byen i dag sammen med en del engelske tilskuere, som med garanti også er med til at forvandle byen til en stor fest.

Om det så er et af byens vartegn, “Cimber Tyren”, er den i dag blevet klædt rødt og hvid 😉

Kampen er af kæmpe reklamemæssig værdi for byen og selvom det ikke lige er fodbold. jeg er mest interesseret i, så kan man jo kun være positivt stemt. Jeg kunne da måske også finde på at kigge lidt med i morgen (men sig det endelig ikke til nogen)… så jeg ved bare en lille smule om, hvad pokker de taler om ved frokostbordet på onsdag 😉

Billederne er lånt på nordjyske.dk

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *