En duft af Indien…

.

Bøffer
3 spsk rasp
1½ dl mælk
400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1 lille knust fed hvidløg
1 tsk garam masala
1 tsk groft salt
25 g smør

 

Sauce
½ dl vand
3½ dl Karolines Køkken hvid mælkesauce
½ tsk garam masala
½ tsk gurkemeje
½ dl grofthakkede friske korianderblade eller kruspersille

Tilbehør
Løse ris

Bland rasp og mælk i en skål. Lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt kød, hvidløg, garam masala og salt. Rør farsen lind og form den til ovale “bøffer”. Lad smørret blive gyldent i en stor stegepande og steg “bøfferne” i ca. 7 min. – vend af og til. Tag “bøfferne” op og tør panden af.
 
Sauce: Hæld vand og grundsauce i panden, og krydr med garam masala og gurkemeje. Kom “bøfferne” tilbage i panden og lad saucen koge i ca. 4 min. Drys koriander over retten og smag til.

Hurtigt, nemt og velsmagende
Bon Appetit!

.

0

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *