En duft af Indien…
.
Bøffer
3 spsk rasp
1½ dl mælk
400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1 lille knust fed hvidløg
1 tsk garam masala
1 tsk groft salt
25 g smør
Sauce
½ dl vand
3½ dl Karolines Køkken hvid mælkesauce
½ tsk garam masala
½ tsk gurkemeje
½ dl grofthakkede friske korianderblade eller kruspersille
Tilbehør
Løse ris
Bland rasp og mælk i en skål. Lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt kød, hvidløg, garam masala og salt. Rør farsen lind og form den til ovale “bøffer”. Lad smørret blive gyldent i en stor stegepande og steg “bøfferne” i ca. 7 min. – vend af og til. Tag “bøfferne” op og tør panden af.
Sauce: Hæld vand og grundsauce i panden, og krydr med garam masala og gurkemeje. Kom “bøfferne” tilbage i panden og lad saucen koge i ca. 4 min. Drys koriander over retten og smag til.
Sauce: Hæld vand og grundsauce i panden, og krydr med garam masala og gurkemeje. Kom “bøfferne” tilbage i panden og lad saucen koge i ca. 4 min. Drys koriander over retten og smag til.
Hurtigt, nemt og velsmagende
Bon Appetit!
.
3 Comments
Deborah
Uhm bliver helt sulten selvom jeg faktisk ikke er så meget p.g.a. sygdom! 🙂
Leif
Det ser fantatisk ud og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det smager himmelsk 🙂
Kan man bestille til levering ud af huset? 🙂
Pia
Kan det ikke bare være din omgang? Jeg kan ikke forestille mig selv at ku lave det bedre;)