Spooky

Nanna har på sit værelse en trådløs ringklokke, som jeg kan aktivere fra køkkenet. Det  lyder måske som om vi bor i et kæmpe hus 😉 men det gør vi absolut ikke – den gør det bare nemmere for mig at kontakte hende uden behøve at stå og gale op af trappen, når hun har fjernsyn eller musik kørene.

Denne ringklokke er begyndt at ringe, uden nogen er i nærheden af senderen… Vores hjerter ryger lige op i halsen hver gang og nu undrer det mig, om der måske er nogen i nærheden, der har en ringklokke, som kører på samme “frekvens” (hvis det da hedder det) som vores? – og om man mon kan stille på det?

Det må jeg have opklaret i morgen – nu har vi foreløbig taget batteriet ud på klokken, så vi i hvert fald ikke får vores nattesøvn ødelagt af “klokkerne fra Westminster” 😉

Sov godt og drøm sødt!

.

3 Comments

  • elmanden

    du kan normalt via nogen dip swirch ændre den frekvens ringeklokke kører på- rækkeviden af tryk(sender) kan være op til 100 m under de rigtige forhold- så en af dine naboer har sikket anskaffet sig en af samme model-

  • fisker & fernández

    Sådan en havde vi også hjemme hos mine forældre. Den begyndte også at ringe af sig selv, og jeg var mildest talt ved at sk… i bukserne af skræk. Min far fik mig bildt ind, at det var vinden, som fik den til det… Det kan du jo ligesom ikke helt sige til Nanna 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *