Den røde tråd…

Hvis der er en rød tråd har jeg ikke fundet den… den her blog har udviklet sig som værende netop øjebliksbilleder fra mit liv. Den har bestemt sig for at være lidt rodet, springe fra emne til emne, være fuld af fortvivlelse den ene dag og brede smil og glæde den næste – men tilsammen udgør det vel essencen i mit liv, for det er jo sådan jeg er og sådan jeg oplever tilværelsen.

Et af mine yndlingscitater er af Peter Plys, som siger

En af fordelene ved at være rodet, er at man hele tiden gør nye, spændende opdagelser.

.

2 Comments

  • Anita

    Jeg tror kun der findes en rød tråd i emnebaserede weblogs, som fx. politik og teknologi. Os, der har en personlig af slagsen, vi svæver imellem himmel og jord, når vi fortæller.

    Det er dét, jeg holder så meget af ved en blog 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *