Mørkeleg

Vejret er næsten vinteragtigt og præcis egnet til indendørshygge med tændte stearinlys, kaffe i kruset og en god film på dvd’en.

Poden skulle ha’ været hjemme i dag, men hun har fået helt nyt værelse hos sin far i dag og det trak lidt at få det gjort færdigt – så hun bliver der til i morgen. Jeg får så lige glæde af hende torsdag og fredag, inden hun skal til sin far igen.

Af mange årsager er det ikke meget, jeg har været sammen med hende i skolesommerferien. Det gi’r mig lidt dårlig samvittighed, men ingen kunne vel forudse, at jeg skulle blive så syg, at ferien for mit vedkommende er gået med rekonvalescens! Jeg kan forhåbentligt tage revance næste år.

.

One Comment

  • Pia

    Selvfølgelig kan du det, og en mor er nu også bedst når hun er rask:) Mon ik Nanna glæder sig allermest over at du igen er på banen? Jeg tror.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *