Ahhhhh

Jeg kan ånde igen. Natten og morgenen har været de 10 grader koldere som jeg ønskede mig og jeg har sovet bedre, end jeg har gjort meget længe.

Dagen er startet okay og jeg har fået rettet op på nogle af de ting, der drillede i går. Bla. fik jeg lavet ged i min stationære-pc, så den ikke kunne starte windows overhovedet. Det er godt, jeg kender et geni, som samtidig er verdens sødeste og mest hjælpsomme fyr – og ham traf jeg på messenger allerede kl. 8 til morgen. Jeg fik klaret mine problemer og den kører nu uden brok. Han mente dog, at jeg skulle holde mig til notepad og 7-kabalen for eftertiden – flab!

Hvis han en dag mister tålmodigheden med mig, ved jeg godt nok ikke, hvad jeg skal gøre – andet end netop at holde mig til notepad og 7-kabalen 😉

Jeg er på vej ud af døren. Familiens yngste, Sofie, bliver 5 år og vi er inviteret til fødselsdagsfest.

Hav en forrygende lørdag!

.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *