Helt forkerte valg…

Både tidspunktet og tøjet var helt forkert valgt til aftenens skovtur (jeg var dog i det mindste iført gummistøvler). Det dryppede bare lidt da den rødhårede og jeg begav os op i skoven – men halvvejs skal jeg dæleme love for det begyndte at stå ned i stænger. Jeg lod hindbær være hindbær (de er der nok også i morgen), men det havde såmænd ikke gjort den store forskel om jeg havde brugt ½ time på bærplukning. Jeg var under alle omstændigheder gennemblødt helt ind til undertøjet.

Et bad og noget nattøj gjorde underværker 😉

Ha’ en rigtig god lørdag aften.

One Comment

  • Pia

    Uf, den regn røg jeg også lige ud i igår, her kom den bare midt på dagen. Havde besluttet at løbe en lang tur men nåede ikke langt da det først begyndte at dryppe og så ellers tog til i en sådan grad at jeg måtte søge tilflugt på et offentligt toilet i 10 minutter. Hold k… en våd omgang, men, til gengæld har hovedet så virkelig fået frisk luft.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *