Livsstilseksperten anbefaler…

Uundværlige produkter til luksushungrende danskere denne sommer: Chrome Hearts solbriller kr. 22.000 – badehåndklæde fra Hermés kr. 3.500 – Creme de La Mer solcreme kr. 600 – Leica analogt kamera kr. 75.000 – champagne kr. 2.500 – Gucci kuffert kr. 15.000 – krydstogt i middelhavet 90.000 EURO pr. uge.

Og her var jeg ellers så tilfreds med håndklædet fra Ikea og solcremen fra Matas!

4 Comments

 • Mette

  PYHA – godt min datter er mindreårig – hun svælger i kopivarar indkøbt i udlandet… men mon ikke det drejer sig om de ting, der er svære at skelne og ikke et par røde D&G solbriller der lyser langt væk af plastik! Jeg håber det…

 • Gitte

  Og man skal åbenbart ikke lade os friste af kopivarer. Faldt lige over denne artikel i børsen.dk.

  “Pas på, hvis du har planer om at powershoppe solbriller, tasker, bælter og ure på ferien sydpå. I hvert fald hvis varen ikke er den ægte vare.

  Flere lande har ændret lovgivningen for køb af kopivarer. Så det kan blive en rigtig dyr fornøjelse at spænde et plastic Rolex på armen eller putte et par falske Dior solbriller i håret.

  Italien og Frankrig har erklæret krig mod kopivarerne. Hvis du bliver grebet på fersk gerning kan du få bøder på helt op til 10.000 euro (ca. 75.000 kr.)”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *