Det kan kun gå fremad…

Humøret er helt i bund i dag – jeg har været nødt til at træffe nogle lorte beslutninger (undskyld udtrykket), som ikke gør mig særligt glad, men det er en sag, der har pint mit lille hoved og hjerte længe og nu skulle der gøres et eller andet. Og det blev der så. Jeg har allerede fortrudt, men indimellem er man nødt til at træffe nogle svære valg for at komme videre! 

Det går stadig fremad med mit helbred, men lige i dag er jeg så træt, som et helt alderdomshjem. Jeg har været på et par timers handel med min datter og jeg kan bestemt godt mærke, at jeg ikke er helt oppe i omdrejninger endnu. Kroppen og hovedet vil ikke helt det samme og jeg tror, det var en god beslutning at starte forsigtigt op i næste uge.

2 Comments

  • Trine

    Det lyder da lidt skidt, Mette. Håber du er okay???
    Jeg ser lige om jeg ikke kan huske, at droppe “Helbrederen” i din postkasse en af dagene. Så kan du starte langsomt op med den, har også efterfølgerne hvis den falder i din smag.
    Pas nu på dig selv, selvom det er svært med en aktiv hund samt teenager.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *