“Fridag”

I dag holder jeg fri fra hospitalet – til gengæld skal jeg så lige møde til samtale hos min egen læge, så vi kan få styr på fremtidige aftaler om regelmæssig blodprøvetagning. Samtidig skal jeg også ind til naboen i lægehuset, nemlig tandlægen, og have afyst den tid jeg har i august til at få lavet en krone. Så længe jeg er i behandling med blodfortyndende medicin skal jeg helst undgå at kaste mig ud i ting, hvor der er risiko for blødning og skader – og den krone kan sagtens vente til efter jul, hvor jeg gerne skulle kunne leve helt normalt igen.

Morgenen startede i det fineste solskin, men nu begynder det da at se trist ud. Jeg skulle gerne prøve om jeg kan cykle ned til byen, så det har bare af at holde tørt!

Hav en god dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *