INR-værdi

Dr. Bech fortæller: INR-værdi er en måleenhed for blodets evne til størkne
.

Jeg har lige ringet som aftalt til hospitalet og fået INR-værdien fra morgenens blodprøve, som skulle vise om pilledoseringen var korrekt… det var den tilsyneladende ikke, for nu har de så fået fortyndet mit blod så meget, at jeg kun må tage én pille i aften. Og så skal jeg møde igen i morgen tidlig til yderligere prøver!!!

Og så vil jeg gå op og kigge på en ildebrand – god Sankt Hans aften!

5 Comments

 • Mette

  Copemann: jeg tror bestemt ikke du behøver føle dig som et forsøgsdyr. INR værdien er en meget følsom størrelse og jeg har også oplevet at det har været svært at finde et stabilt leje i min medicinering. Alt afhængig af hvad jeg selv har spist har den svinget mellem 1,2 og 4,1 – men ligger nu pænt mellem 2 og 3.

 • Copemann

  Vedr: Inr… jeg føler at man er forsøgs dyr jeg startede på 1,2 og har taget sprøjter for at få den op og er på piller nu og sidst var den oppe på 2,6 og så satte de mig op i piller og nu er den på 3,5 og syntes i at det er sjovt tager i fejl.

 • Mette

  Trine: Jeg er slet ikke i tvivl om effekten af støttestrømper – men det gør dem ved Gud ikke mere sexede 😉
  Jeg fik købt mig et par i dag – noget fiksere end dem hospitalet har udleveret – men prisen var også fiks – 568 kr. for sådan to strømper. Heldigvis skal jeg kun have på det ene ben, så jeg fik reelt to til den pris. Hmm, mon ikke man kunne få en recept på sådan nogen så der evt. kunnes gives tilskud! Det skal undersøget til næste gang.

  Birgit: Jeg ved ikke, hvornår de slipper mig helt – men når jeg kan være hjemme eftermiddag, aften og nat må de såmænd gerne beholde mig. Jeg er lykkelig over at være sluppet så heldigt fra det her – nu er der bare lige en mental del der også skal bearbejdes/helbredes, men det klarer jeg sikkert også.

 • Birgit

  Hej Mette. Sikke en lettelse at høre du efter omstændighederne har det godt – bare træls du ikke kan komme med Nanna på ferie; men det er da en god løsning I har fundet:-) Jeg håber de snart finder balancen i din medicinering og du kan komme hjem igen. Mange knus fra Birgit.

 • Trine

  Jamen støttestrømper…. Kan da betrygge dig med, at de afhjælper blodpropper fantastisk godt. Du må komme forbi om morgenen, hvis du ikke selv kan få dem på. Jeg er nemlig en haj på det område efterhånden!