Høj puls

Jeg skulle fotografere en lampe på jobbet i dag. Det foregik i gulvhøjde og da jeg skulle op derfra fik jeg det skidt og blev meget stakåndet. Jeg kunne mærke min puls var høj og jeg skyndte mig ind på min pind. Uroen i kroppen blev ved og da jeg skulle hjem, kunne jeg næsten ikke klare de 100 meter fra mit kontor til min bil… jeg pustede som om jeg havde spurtet 10 kilometer.

Hjemme fik jeg målt min puls, og selv om jeg havde ligget stille længe, var den et stykke over 100! Det er da vist ikke helt normalt – nu blev det selvfølglig ikke bedre af, at jeg også blev bange. Jeg havde fat i vagtlægen, men han mente ikke for nuværende, at det var nødvendigt at han så mig i aften (med mindre det blev værre), men han synes dog jeg skulle få en tid hos min egen læge i morgen. 

Jeg har aldrig været i kanonform, men jeg kan da trave mange kilometer i skoven med den rødhårede uden at blive forpustet af det, så jeg skal ærligt indrømme, at jeg fortsat er noget urolig!

3 Comments

  • Gitte

    ja, se du at komme ned til lægen og blive checket. Det er jo muligt at puls og åndedræts-besvær er blevet værre pga. du blev bange. Det er sikkert ikke noget alvorlig, men rigtig god bedring :oD

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *